Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında Ülker Stadı'nda Sivasspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler bu sezon ilk puan kaybını yaşarken maç 1-1 sona erdi.

ALTAY'IN HATASI PAHALIYA PATLADI

Karşılaşmaya oldukça coşkulu başlayan Fenerbahçe'de 23. dakikada Osayi Samuel takımını öne geçiren golü attı. 45. dakikada Altay pas hatası yaptığı pozisyonda penaltıya sebebiyet verdi ve Pedro Henrique beraberliği getiren golü attı. Karşılaşmada başka gol çıkmadı ve maç 1-1 sona erdi.

TISSERAND DEVAM EDEMEDİ!

Savunmanın önemli isimlerinden Marcel Tisserand, sakatlanarak oyundan çıktı. Mücadelenin 21. dakikasında bir anda kendisini yere bırakan Demokratik Kongolu oyuncu, sağlık görevlilerinin gelmesini istedi. Saha içinde yapılan müdahale sonrasında Tisserand’ın oyuna devam edemeyeceği belirtildi ve Teknik Direktör Vitor Pereira, Attila Szalai’yi oyuna dahil etti.

MESUT ÖZİL 2 MAÇ SONRA 11'DE

Fenerbahçe’nin yıldız 10 numarası Mesut Özil 2 maç aradan sonra ilk 11’e döndü. Süper Lig’in ilk haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda oynanan mücadeleye ilk 11’de başlayan ve galibiyeti getiren golü kaydeden yıldız futbolcu, bir sonraki hafta Antalyaspor karşısında 64. dakikada oyuna dahil olmuştu. Bu maçın ardından sakatlık yaşayan ve Altay deplasmanında takımını yalnız bırakan Mesut Özil, milli maç arasında iyileşti ve yeniden formasına kavuştu. Teknik Direktör Vitor Pereira, Mesut Özil’i Sivasspor karşısında ilk 11’de sahaya sürdü.

VİTOR PEREİRA'DAN 5 DEĞİŞİKLİK

Sarı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Vitor Pereira, yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadroda 5 değişikliğe gitti. Son oynanan Altay karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkan isimlerden Nazım Sangare, Jose Sosa ve Ferdi Kadıoğlu, sakatlıkları nedeniyle takımlarını yalnız bırakırken, Enner Valencia ve Attila Szalai de mücadeleye kulübede başladı. Nazım Sangare’nin yokluğunda bu bölgede Serdar Aziz forma giyerken, yeni transferler Diego Rossi ve Mergim Berisha da ilk 11’e dahil oldu. Sakatlıktan kurtulan Mesut Özil’in yanı sıra Zajc da ilk 11’e giren isimler oldu. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.