Mustafa Çilingiroğlu'dan Antalyasporlu konuklarına örnek davranış! Maç öncesi konuk etti Mustafa Çilingiroğlu'dan Antalyasporlu konuklarına örnek davranış! Maç öncesi konuk etti
Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk etti. YENİ BİR SAYFA AÇMAK İÇİN Valerien Ismael'in ardından takımı Şenol Güneş'e emanet eden fakat istediği sonuçları alamayan Siyah-Beyazlılar, 3 maçlık galibiyet özlemini dindirmek ve yeni bir sayfa açmak için sahaya çıktı. Başkent ekibi ise yeni teknik direktörü Sedat Ağçay yönetiminde ilk maçında maceraya galibiyetle başlamayı hedefliyordu.

OYUNU RAKİP SAHAYA YIKTI

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in planları tuttu. Vodafone Park'ta taraftar desteğini arkasına alan Kara Kartal mücadeleye hızlı başladı. İlk andan itibaren oyunu rakip sahaya yıkan Beşiktaş gole çok yaklaşsa da Cenk Tosun ve Nathan Redmond'la çok önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Beşiktaş aradığı golü 40'ta Salih Uçan'la buldu. Ceza sahasında yaşanan karambolde başarılı orta saha oyuncusu son vuruşu yaparak Kartal'ı soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

ABOUBAKAR'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısı da hızlı başladı. 53'te hem Cenk Tosun hem de Masuaku'nun art arda hataları sonrası top Ali Sowe'un önüne düştü, yıldız oyuncu boş kaleye topu yuvarladı ve skora dengeyi getirdi. Bu golden sadece 2 dakika sonra Vincent Aboubakar sahneye çıktı.

3 MAÇ SONRA 3 PUAN

Kamerunlu yıldız, Salih'in pasında topu sağına çekip sol köşeye şık bıraktı ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Bu gol hem Aboubakar'ın, Kara Kartal'daki ikinci döneminde resmi maçlardaki ilk golü oldu hem de Siyah-Beyazlılar'a 3 maç sonra 3 puanı getirdi. Beşiktaş 3 maç sonra kazansa da Ankaragücü kalecisi Gökhan Akkan 8 kurtarışla mücadelenin farka gitmesini önledi. Başkent ekibi bu sonuçla 22 puanda kaldı.