Antalya haber.. Süper Lig'in 5'inci haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 kaybeden Fraport TAV Antalyaspor, 1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına tekrar başlayacak. Kırmızı beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Ömer Toprak, Alassane Ndao ve Admir Mehmedi çalışmada yer almayacak.

238 GÜN SONRA AYNI SERİ

Fraport TAV Antalyaspor, takımın başına getirilen futbol sorumlusu Nuri Şahin ile geçen sezon büyük çıkış yakaladı. Bu sezona ise yenilgiyle başlayan ancak ligin 2 ve 3'üncü hafta maçlarını kazanarak moral bulan Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, ligdeki son 2 maçını kaybederek 238 gün sonra üst üste 2 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı. Fraport TAV Antalyaspor, geçen sezon 25 Aralık'ta ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda Galatasaray (2-0) ile 9 Ocak'ta ikinci devrenin ilk maçı olan yine deplasman maçında Göztepe'ye (4-0) kaybetti. Kırmızı beyazlılar bu serinin aynısını ise bu sezon 26 Ağustos'ta ligin 4'üncü hafta maçında deplasmanda oynanan Gaziantep FK (5-2) ve 4 Eylül'de iç sahada oynanan Kasımpaşa (2-0) yenilgisiyle yaşadı.

5 MAÇTA KALE 1 KEZ GOLE KAPANDI

Ligin ilk 5 haftasında 2 galibiyet ve 3 yenilgi ile sadece 6 puan toplayan Fraport TAV Antalyaspor, kalesini ise sadece 1 kez gole kapatma başarısı gösterdi. Akdeniz ekibi Antalyaspor, sadece deplasmanda kazandığı Ümraniyespor (1-0) maçında meşin yuvarlağı kalesinde görmezken, kazandığı Trabzonspor (5-2) ve kaybettiği Galatasaray (1-0), Gaziantep FK (5-2) ile Kasımpaşa (2-0) maçlarında ise topu filelerinde gördü. Fraport TAV Antalyaspor, ligde rakiplerine 8 gol atarken, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.