Sultan adlı genç kız Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ben ve kız kardeşim öz abim olan M.D. tarafından defalarca tacize uğradık. Kardeşim çok küçük ve bunun farkında değil. Yıllardır aileme söyleyemeden yaşadım. Söylediğimde ise bir şey değişmedi aynı evde yaşamaya devam ediyoruz. Şu an susarsam kaybederim. Ben korkarsam, kabullenirsem başka çocuklar da korkar. Evet korkuyorum ama bunu yapmak zorundayım. Kardeşim ve benim güvenli bir ortamda büyüyebilmek için bu desteğe ihtiyacımız var. Lütfen gören herkes paylaşsın. Yardıma ihtiyacım var” diyerek yardım istedi.

DAHA ÖNCE DE 183’Ü ARADIM

Genç kız yaptığı paylaşımda, daha önce de sürekli dayak yediği için istediği yardımın cevapsız kaldığını belirterek, “Yardımcı olmak için yazıyorsunuz biliyorum ama ben 183'ü yaklaşık 5 sene önce sürekli dayak yediğim için aramıştım ne yazık ki yine bir şey yapan olmadı. Şu an ben ve kardeşim evde değiliz endişelenmeyin fakat 2 gün sonra eve dönmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

DELİLLENDİRMEKTE YARAR VAR

Sultan adlı genç kızın yardım çığlığına yüzlerce yorum ve paylaşım geldi. Yorum yapanlar genç kıza yardım etmek için hazır olduklarını belirterek, atması gereken adımlar konusunda önerilerde bulundu. Tacizci ağabeye büyük tepkilerin geldiği paylaşımlarda, yapılan tacizlerin gizli kamera veya tanık gibi yöntemlerle delillendirilmesinin büyük yarar sağlayacağı belirtildi. Ancak yine de genç kızın bu iddiaları üzerine hemen soruşturma başlayacağı ve iki kardeşin koruma altına alınarak tacizci ağabeyin gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılacağı da ifade edildi. Genç kızın yardım çığlığını paylaşanlar ilgili kamu kurumlarını da etiketleyerek soruna acilen el konulmasını istedi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.