Göztepe'de futbolcular çok mutlu

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

GÖZTEPE ile Süper Lig'e yükselme mutluluğu yaşayan oyuncular İsmail Köybaşı, Taha Altıkardeş, Ahmed Ildız ve Kenneth Mamah basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Takım kaptanı İsmail Köybaşı, anlık bir başarı elde etmediklerini belirterek, "Hiçbir şey kolay değildi ama başardık" dedi. İsmail Köybaşı, sadece Süper Lig'e yükselmediklerini aynı zamanda tüm Türkiye'nin sempatisini de kazandıklarını ifade ederek, "Buraya gelmeden önce buranın büyüklüğünü biliyordum. Buraya geldikten sonra bunu iliklerime kadar hissettim. Çünkü çok değerli, tarihiyle her bir branşıyla bütünleşmiş, kültürüne önem veren ve bunu kaybetmemek için elinden geleni veren bir yapı var. Göztepe'nin bir parçası olduğum için son derece mutlu ve gururluyum" diye konuştu.

Göztepe'de savunmanın önemli isimlerinden olan stoper Taha Altıkardeş ise Süper Lig'de kalıcı olacaklarını dile getirdi. Genç oyuncu, "Bu hedefi gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu ve çok gururluyuz. Taraftarlarımızla birlikte bu anı yaşadık. Hepimiz için çok gurur verici bir an oldu. Biz çalışmalarımızın karşılığını aldık. İnşallah Süper Lig'de de kalıcı bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi. Orta saha oyuncusu Ahmed Ildız ise, "Bu takım zaten Süper Lig'de olmayı her türlü hak ediyor" dedi. Sezon boyunca büyük emek verdiklerini anlatan Ahmed, "Biz başarıya inandık, taraftarlarımız da bizi inandırdı. Her zaman desteklerini yanımızda hissettik, nitekim şampiyon olduk. Sonuçta 3 hafta öncesinde şampiyonluğumuzu ilan ettik" dedi.

MAMAH: SÜPER LİG'İ HAK ETTİK

Ayağı alçıda derbiyi izlemeye geldi Ayağı alçıda derbiyi izlemeye geldi

Göz-Göz'ün Nijeryalı golcüsü Kenneth Obinna Mamah da Göztepe'nin Süper Lig'de olmayı hak ettiğini vurgulayarak, "Süper Lig'deyiz ve bizi bu sene boyunca muhteşem destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tabii biz Süper Lig'e sadece çıkmak için çıkmadık. Orada da çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Umarım çok başarılı olur ve Şampiyonlar Ligi'ne de ileride katılırız" diye konuştu.

HABER: Onur ATIŞ - KAMERA: Gökhan KILIÇ / İZMİR, (DHA)