Eskişehir'deki vahşet ile ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı

21.02.2021 16:12

Eskişehir’de Emel Tokkal, İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk'u bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın cinayetin ardından çiftin evine ilk giden kişi olduğu öğrenildi. Öte yandan katil zanlısı Boğa'nın olay yerinde kendisini yerden yere atıp gözyaşlarına boğulduğu ortaya çıktı.

Eskişehir'deki vahşet ile ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı

Eskişehir’de Emel-İlkay Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk'un öldürülmesi ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.  Ailenin katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa’nın (29) cinayetin ardından çiftin, evine giden ilk kişi olduğu belirlendi. Emel Tokkal'ın İzmir'de yaşayan ve önceki evliliğinden olan kızı Beyzanur Kayaalp’ın geçen Salı günü annesinden haber alamaması ve hayatından endişe etmesi üzerine Mehmet Şerif Boğa’yı aradığı onun da yanına çilingir alarak Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi’ndeki bir apartmanın 5’nci katındaki evine gittiği tespit edildi. Çilingirin polis olmadan kapıyı açamayacağını söylemesi üzerine Beyzanur Kayaalp İzmir’den polisi arayıp ihbarda bulunduğu daha sonra ise Eskişehir’de polis eşliğinde açılan kapının ardından cinayetin ortaya çıktığı öğrenildi.

Tokkal ailesinin ölümü ile ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı

KENDİSİNİ YERDEN YERE ATTI

Cep telefonu satış ve tamir dükkanı olan Mehmet Şerif Boğa’nın cinayetin ardından olay yerindeki tavırları polis ekiplerini şüphelendirdi. Olay yerinde kendisini yerden yere atıp gözyaşlarına boğulan Boğa'nın hareketleri şüpheli bulunarak polis ekiplerince üst araması yapılıp, gözaltına alınarak Emniyete götürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısının o anları kameralarca görüntülendi.

Tokkal ailesinin katil zanlısı eski ortakları çıktı

KIYAFETLERİ BODRUM KATINDA BULUNDU

İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’un Pazartesi akşamı 21.00 sıralarında öldürüldüğü, katil zanlısı olan Mehmet Şerif Boğa’nın cinayetlerinden ardından ışıkları kapatıp evden çıktığı ve yakındaki bir duraktan taksiye binerek olay yerinden ayrıldığı tespit edildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde kurulan özel ekip, katil zanlısının izlerini adım adım takip ederek yaklaşık 400 güvenlik kamerası inceledi. İlkay Tokkal’ın eski iş ortağı olan katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa’nın taksiden evine yürüme mesafesinde indiği, kameralara takılmamak için farklı yollardan evine gittiğini belirlendi. Yapılan incelemede ise katil zanlısı Boğa’nın olay günü üzerinde olan maske, eldiven ve beresi evin yakındaki boş arazide, kıyafetleri ise apartmanın bodrum katında bulundu.

Katil zanlısının cinayetin ardından ailenin evine giden ilk kişi olduğu öğrenildi

ÇORAP İLE AYAKKABISINDA KAN LEKESİ VARDI

Evinde ve apartmanda yapılan aramalarda katil zanlısı Boğa’ya ait olduğu belirlenen ve üzerinde kan lekesi bulunan çorap ile ayakkabısı ele geçirildi. Deliller detaylı inceleme için Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi.

CİNAYETİN DETAYLARI KAN DONDURDU

Katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa’nın Tokkal ailesinin evine girdikten sonra önce eski iş ortağı İlkay’ı bıçakla öldürdüğü daha sonra salona yöneldiği ve Emel Tokkal’ı ve kucağındaki Doruk’u bıçakladığı öğrenildi. Yapılan incelemede Emel ve Doruk’u 3’er kez, İlkay Tokkal’ı ise 7 kez bıçakladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 59 yaşındaki kadın ölü bulundu

Antalyada 59 yaşındaki kadın ölü bulundu

Antalya'da 59 yaşındaki kadın ölü bulundu
Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: Ayrışmaları aşmaya gücümüz var

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Ayrış..

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: Ayrışmaları aşmaya gücümüz var
Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı

Antalyada ruhsatsız çalıştırılan ambul..

Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı
Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! G..

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek
SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde d..

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu
Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkac..

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi