TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır'dan dolandırıcılık uyarısı

31.10.2020 11:02

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Sururi Çorabatır, ismi ve fotoğrafları kullanılarak adına açılan bir İnstagram hesabı üzerinden hediye çeki dağıtıldığını belirterek dikkatli olunmasını ve @cora.batirs hesabıyla hiçbir ilgisi olmadığı uyarında bulundu.

TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır'dan dolandırıcılık uyarısı

Sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli yöntemler kullanılarak daha önce Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın adını kullanarak sahte hesaplar üzerinden dolandırıcılık yapmaya çalışan kişiler, bu kez TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır'ın ismiyle sahte bir hesap açtı. Kendisini TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır gibi tanıtarak, listesine eklediği kişilerden mesaj yoluyla bir alışveriş merkezinin de adını kullanarak hediye çeki dağıttığını belirten dolandırıcı, temas kurduğu kişilerden telefon numaralarını istiyor ve 120 lira  tutarındaki bir ödemeye onay almaya çalışıyor.

Adına açılan sahte hesap sonrasında çevresindeki birçok kişiden uyarı telefonu aldığını belirten Sururi Çorabatır, kendisine ait resmi hesabından da bir uyarıda bulundu. Çorabatır, “Şahsıma ait olan resmi İnstagram hesabım @corabatirs olup, hesabımı taklit ederek açılmış olan @cora.batirs hesabı ile hiçbir ilgim bulunmamaktadır. Tüm takipçilerime önemle duyurulur, bu hesaptan iletilen mesaj, görsel, takip isteğini dikkate almamalarını rica ederim" diyerek sahte hesabın da görselini paylaştı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto