Antalya, Alanya, Kaleiçi, Aspendos, Manavgat, Perge, Olimpos, Falez, Lara Rotary Kulüpleri, ihtiyaç sahibi olduğunu düşündüğü, bu toplum için canını feda etmiş ya da bu uğurda gazi olmuş kişilerin çocuklarına destek olabilmek amacı ile Türkiye genelinde belirlenmiş şehit ve gazi çocuklarına burs ve bilgisayar desteği verdi.

Antalya Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Birol Öncel konu ile ilgili, “Rotary Kulüpleri olarak toplum yararına hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bu toplum için canını feda etmiş ya da bu uğurda gazi olmuş kişilerin çocuklarına destek olabilmek amacıyla Türkiye genelinde belirlenmiş 100 çocuğumuza burs ve bilgisayar vermeyi bu dönemin en önemli projelerinden biri olarak planlamıştık. Bu doğrultuda Antalya'da 7 öğrenciye burs vermeyi de taahhüt etmiştik. Bugün burada düzenlenen bu törenle de Antalya ve çevresinden belirlenen 8 öğrencimize bilgisayarlarını takdim ediyoruz" dedi.

Daha önce 7 öğrenciye burs veriren kulüpler, projenin devamında Antalya ve çevresinden belirlenen 8 öğrenciye de 29 Eylül Salı günü Re/Max Neo Gayrimenkul Ofisinde düzenlenen törenle bilgisayarlarını teslim etti.

Rotary Kulüpleri yurt genelinde toplam 100 çocuğa destek olmayı amaçlıyor.