Polisler Kırgız kadını daha önce boğulmaktan kurtarmış

05.10.2017 18:40

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, Kırgızistanlı 40 yaşındaki Rahokhan Arıpova'yı dövdükleri ettiği iddiasıyla açığa alınan 2 polis memurunun, daha önce denizde boğulma tehlikesi geçiren Kırgız kadını kurtardığı öne sürüldü.

Alanya'nın Saray Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'nde 3 Ekim'de saat 07.20'de 2 polis memurunun sokakta yerde yatan kadını saçından tutup sürüklemesi ve copla dövüp tekme attığı görüntüler Türkiye'de gündem olmuştu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, kendinden geçmiş halde asfalt zeminde yatan kadının yanına gelen 2 polis, önce kadınla konuşuyor. Kadının kalkmaması üzerine polislerden biri kadına tekme atarken görülmüştü.

RAPOR ALDI

Hastanede darp ve cebir raporu alınan Rahokhan Arıpova, ardından psikolog eşliğinde ifade verdi. Sağ gözü morarıp şişen, sol omuz ve sol bacağında morluk bulunan Arıpova'nın hastane çıkışı çıplak ayakla yürümesi dikkati çekti. Rahokhan Arıpova, ifade işlemleri için daha sonra Alanya Cumhuriyet Savcılığı'na götürüldü.

POLİSLER KADINI BOĞULMAKTAN KURTARMIŞ

Rahokhan Arıpova'ya kötü muamele ettiği gerekçesiyle haklarında açılan soruşturma kapsamında açığa alınan 2 polis de ifade işlemleri için Alanya Adliyesi'ne getirildi. 2 polis memurunun, daha önce Alanya'da denizde boğulma tehlikesi geçiren Kırgız uyruklu kadını kurtardığı öne sürüldü.

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto