Kurbanlıklar 3 Ağustos’ta geliyor

31.07.2019 10:58

Muratpaşa Belediyesi,  yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıklarına devam ediyor. Kurbanlık satış alanları için kura çekimini gerçekleştirildi. Kurbanlıklar, 3 Ağustos’tan itibaren iki satış noktasına getirilecek. 

Kurbanlıklar 3 Ağustos’ta geliyor

Muratpaşa Belediyesi, 11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamlamak üzere.  

Kurban Bayramı için Muratpaşa’da 2 noktada satış yeri ve 6 mahallede ise kurban kesim alanı oluşturuldu.

Kurbanlık satış noktası olarak belirlenen Gazi Bulvarı üzeri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) karşısı ve Ermenek Mahallesi Aycan-1 Sokak’ta düzenleme çalışmaları tamamlandı. 

Bu iki alanda kurbanlık satışı yapacak celepler, satış yerleri için kuralarını çekti.

Kurbanlıklar, 3 Ağustos Cumartesi gününden itibaren ATSO karşısı ve Ermenek Mahallesi’ndeki satış alanlarına getirilebilecek. 

Kurbanlarını kendileri kesecek veya kestirecek olan vatandaşlar için Konuksever, Cumhuriyet, Yeşilbahçe, Bayındır Mahalleleri kapalı pazar yerlerinde de hazırlıklar tamamlandı. 

ATSO karşısı ve Ermenek Mahallesi’ndeki satış noktalarında ücretsiz kesim hizmeti verecek kasapların eğitimi de tamamlandı.

Kurban Bayramı hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kurbanlıklarını, ATSO karşısı veya Ermenek Mahallemizde ücretsiz olarak kestirmek isteyen komşularımız, Turunç Masa’ya bizzat ya da 444 80 07 numaralı çağrı merkezi üzerinden müracaat ederek sıra numarası alabilir” dedi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto