Korkutelili Hasan Atılgan’ın babası aziz Atılgan 3 gün önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımla oğlunun Antik Likya yolundaki yürüyüşü sırasında kaybolduğunu belirterek, görenlerin haber vermesi için çağrı yapmıştı.

Telefonu Baraj civarında sinyal verdi

Hasan Atılgan’ın yanında Alan Shayanov adlı arkadaşının bulunduğu, Korkutelili gencin telefonunun en son Alakır Barajı civarında sinyal verdiğini belirten Aziz Atılgan, Oğlunun Pazar günü sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Üçoluk bölgesinde görüldüğünü Olimpos rotası üzerinden kendisine mesaj attığını da dile getirmişti…

Hasan bulundu, arkadaşı da hayatta

Jandarma ve AFAD tarafından geniş bir bölgede yapılan arama çalışmaları, sonuç alınamaması nedeniyle bir süre sonra yerini umutsuzluğa bırakmıştı. Alınan bilgilere göre arama ekipleri dün Alan Shayanov’un çadırını buldu, ancak dağcıya ulaşılamadı. Bugün gelen bilgilere göre ise, kayıp dağcılardan Hasan Atılgan bulundu, arkadaşının da hayatta olduğu bilgisi geldi.

Hasan Beldibi’ne inmiş

Hasan Atılgan’ın babası Aziz Atılgan, bugün öğleden sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla oğlunun bulunduğu müjdesini verdi. Dağcıların arkadaşı Altuğ Akarpa da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; Hasan bugün Beldibi’ne inmiş, annesini aramış, DSİ işçileriyle buluşmuş. Alan’ın yerini biliyormuş, gösterecekmiş.