Alanya'da yaşayan amcadan açıklama

01.01.1970 00:00

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mevlüt Uysal'ın memkeleti Antalya'nın Alanya İlçesi'nde büyük sevinç var.

Alanya'da yaşayan amcadan açıklama

Uysal'ın amcası Ali Uysal, "Kendisini son ziyaretimizde beni makam koltuğuna oturtmuştu. Ben de ona 'İnşallah seni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da görürüz' diye dua etmiştim. Duamız kabul oldu, gururlu ve mutluyuz" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na sevçilen Alanyalı Mevlüt Uysal'ın memleketinde yaşayan akrabaları, kendisiyle gurur duyduklarını belirtti. İlçede yaşayanların Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başına geçmesinden dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Uysal'ın kuzeni Ayşe Uysal, tüm ailenin kendisini desteklediğini söyledi.
'BAŞARISI O GÜNLERDEN BELLİYDİ'
Emekli öğretmen olduğunu anlatan Ayşe Uysal, amcasının oğlu olan Mevlüt Uysal ile çok yakın olduklarını ve sürekli görüştüklerini aktardı. Mevlüt Uysal hakkında bilgi veren Ayşe Uysal, "Kendisi kuzenim olur ve Alanyalıdır. Alanya Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Buradaki okulu da birincilikle bitirdi. Başarısı o günlerden belliydi. Daha sonra İstanbul Hukuk'u bitirdi. Bir müddet serbest avukatlık yaptı. Ama yaparken de siyasi çalışmalarına devam etti ve sivil toplum kuruluşlarında çok başarılı işler yaptı" dedi.

'DUAMIZ KABUL OLDU'

Mevlüt Uysal'ın yoğun bir memleket ve vatan sevgisi olduğunu anlatan Ayşe Uysal, "Memleketini de çok sever. Mevlüt'ün altyapısı son derece sağlamdır. Kararlı ve iddialı biridir. Allah onu mahcup etmez, ailemizin ve Alanya'nın gururu olur. İstanbul'a çok şey katacağını düşünüyorum" diye konuştu.

'BİZİMLE BÜYÜDÜ'

Mevlüt Uysal'ın 4 yaşında babasını kaybettiğini belirten Amca Ali Uysal ise şöyle konuştu:
"Yeğenim Mevlüt Uysal çocukken çok çalışkandı. 4 yaşındayken babasını kaybetti ve bizimle büyüdü. Çok çalışkan, derslerinde çok başarılı bir çocuktu. Okuması için elimizden geleni yaptık. Kendisini son ziyaretimizde beni makam koltuğuna oturtmuştu. Ben de ona 'İnşallah seni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da görürüz' diye dua etmiştim. Duamız kabul oldu, gururlu ve mutluyuz."

(Engin Anak / DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto