Antalya haber... Akseki Belediyesi, hizmet belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirmeye devam ediyor. Bugüne kadar ilçenin alt ve üst yapı sorunlarına yönelik birçok projeyi hayata geçiren ve şehir kimliğinin oluşturulması noktasında önemli adımlar atan Akseki Belediyesi, son çalışmasıyla da vatandaşlardan büyük takdir topladı. Çiftçiyi desteklemek ve üretimi arttırmak adına ilçe sınırları içerisinde yer alan 51 mahallede toplam 80 bin fide dağıtımı gerçekleştirildi. Tarıma büyük önem verdiklerini belirten Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Gece gündüz demeden Akseki için, Aksekililer için çalışıyoruz. Bizim önceliğimiz bölgenin kalkınması, üretimin artması. Bu noktada projeyi hayata geçirdik ve vatandaşlarımızdan da çok güzel dönüşler aldık. Gelecek yıllarda fide sayısını arttırarak projemizi devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HİZMET BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Göreve başladıkları günden bu yana hayata geçirdikleri projelerle ilçenin kimliğini değiştirdiklerini belirten Başkan Özkan, “Hizmet belediyeciliği misyonuyla herkesin yüzünün güldüğü bir kent yaratmak istiyoruz. Herkese ulaşmaya, isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda ilçemizde tarım ile geçimini sağlayan kişi sayısının çok fazla olduğunu biliyorduk. Bu yüzden projemizi hayata geçirdik” dedi. Fide dağıtımına kendisinin de katıldığının altını çizen İbrahim Özkan, sözlerine şu şekilde devam etti: “Ekip arkadaşlarımızla birlikte 51 mahallede kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza fidelerini teslim ediyoruz. Hem gönül bağı kuruyoruz hem de varsa bir dertleri, istekleri onları not alıyoruz. Vatandaşlarımızın yüzündeki gülümseme en büyük mutluluğumuz.”

VATANDAŞLAR MEMNUN

Projeden vatandaşlar da son derece memnun. Fidelerini teslim alan ilçe sakinleri, hemen ekimleri gerçekleştirirken Başkan Özkan’a da teşekkür etmeyi unutmadı. Fide projesi hakkında konuşan Dursun Yüksel , “Öncelikle başkanımız İbrahim Özkan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir projeyle bizleri mutlu ettiler. Fidelerimizi ektik, ilk mahsullerimizi topladığımızda başkanımızı ziyaret edip kendisine hediye edeceğiz. Böyle anlamlı ve vatandaşı destekleyen projelerin devam etmesini diliyoruz” dedi.