Akdeniz Üniversitesi ile TEB arasında protokol imzaladı

02.11.2020 14:52

Akdeniz Üniversitesi ve Türk Ekonomi Bankası (TEB), Bankacılık Hizmetleri ve Promosyon Ödemesi Protokolü'nü imzaladı.

Akdeniz Üniversitesi ile TEB arasında protokol imzaladı

Akdeniz Üniversitesi ve Türk Ekonomi Bankası (TEB), arasında Bankacılık Hizmetleri ve Promosyon Ödemesi Protokolü imzalandı.

Akdeniz Üniversitesi Yönetim Kurulu salonunda gerçekleşen imza törenine Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın yanı sıra, rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Genel Sekreter Ali Evren İmre, Türk Ekonomi Bankası Akdeniz Bölge Direktörü İbrahim Savaş ve TEB Olbia Şubesi Müdürü Barış Tuna katıldı.

2015 yılında Türk Ekonomi Bankası ile çalışmaya başladıklarını belirten Rektör Özkan, ekim ayı içerisinde ihaleye çıkıldığını ve Türk Ekonomi Bankası'nın en iyi teklifi veren banka olarak ihaleyi kazandığını söyledi. Rektör Özkan, “Geçtiğimiz 6 sene boyunca TEB ile birlikte çok güzel işler yaptık, bundan sonra da umarım kıymetli katkılarıyla güzel bir üç sene geçiririz. TEB ile yaptığımız protokol doğrultusunda bütün personelimiz maaş durumuna bakılmaksızın promosyonu eşit düzeyde 4 bin 500 TL olarak alacak. Hem üniversitemizin personeline hem de Türk Ekonomi Bankasına hayırlı olsun, bu protokolde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Ekonomi Bankası Akdeniz Bölge Direktörü İbrahim Savaş ise “3 yıllık bir protokol imzaladık, Rektör Özkan'ın katkılarıyla Akdeniz Üniversitesi personeli güzel bir promosyon alacak. Bu protokolün önemi Rektörümüz Özkan'ın tüm çalışanlara promosyonun eşit düzeyde dağıtılmasını istemesi oldu. Hocamıza katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto