Antalya haber...Muratpaşa ilçesi 728 Sokak üzerindeki 6 katlı bir apartmanda sabah saatlerinde meydana gelen olayda, yalnız yaşayan Faik Seler, kapısına bırakılan yemek poşetlerini iki gün boyunca almayınca komşuları başına bir şey geldiğini düşünerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla eve gelen polis ekipleri de kapıyı uzun süre çalmalarına rağmen cevap alamadı.
[caption id="attachment_219994" align="alignnone" width="646"]
Yaşlı adam için meraklanan komşuları polisi aradı[/caption]
Ekipler, Seler’in bir yakınına telefonla ulaştı ve akrabalarının yedek anahtarla eve girip kendilerine bilgi vereceğini söyledi. Ekipler bir süre daha yaşlı adamın kapısını çalıp ulaşamayınca bölgeden ayrıldı. Polisin çalışmasını yaşlı adamın komşuları da endişeli gözlerle izledi. Seler’in daire kapısının kolunda ve yerde iki yemek poşetinin olduğu görüldü.
[caption id="attachment_219993" align="alignnone" width="646"]
Polis de yaşlı adama ulaşamadı[/caption]
Yaşlı adamın yürüme aparatı ile yürüyebildiği, bundan kısa süre önce benzer bir olayın yaşandığı ve evde bulunduğu öğrenildi.
Yerel Haberler - Tüm İl ve İlçelerden Son Dakika Haberler
Yerel haberler sayfası, Türkiye'nin tüm illeri ve ilçeleri ile ilgili haberleri şehirlere göre düzenlenmiş haber servisidir.
TÜM YEREL HABERLERİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN.


