Antalya haber... Kaza, Yayla Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi ile 2545. Sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Barbaros Caddesi’nden Remzi Güven Caddesi yönüne ilerleyen Mümin Ş. idaresindeki 07 CFP 880 plakalı motosiklet, Rümeysa A.’nın kullandığı 07 CBK 962 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yerde acı içinde bekleyen motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsü ile küçük çocuğunun korku ve panik yaşadığını görünce kendi yarasını unutup onları sakinleştirmeye çalıştı. Mümin Ş.’nin “Ben iyiyim, panik yapmayın” diyerek çocuğun durumunu ön plana koyduğu o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Hastaneye kaldırıldı
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mümin Ş., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



