Mersin’in Erdemli ilçesinde belediye otoparkının yanındaki kamelyada bir kişinin cansız bedeni bulundu.
Olay, Merkez Mahallesi’nde belediye yanındaki otopark kenarında yer alan kamelyada meydana geldi.
Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde park alanından geçenler hareketsiz yatan bir şahsı fark ederek 112 Acil Komuta Merkezi’ne bilgi verdi.
Bölgeye gelen sağlık ekipleri 61 yaşındaki Nadir Kar olduğu öğrenilen şahsın hayatını kaybettiğini bildirdi.
Polis çevre güvenliği aldı. Şüpheli olarak değerlendiren ölümle ilgili savcı ve polisin incelemesi sonrasında cenaze otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
MERSİN
Yayınlanma: 15 Haziran 2026 - 11:26
Sabah saatlerinde korkunç manzara! Kamelyada cansız bedeni bulundu
Mersin'in Erdemli ilçesinde sabah saatlerinde park alanındaki kamelyada hareketsiz halde bulunan bir kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayın ardından bölgede inceleme başlatılırken, ölüm nedeninin netleşmesi için cenaze otopsiye gönderildi.
MERSİN
15 Haziran 2026 - 11:26
