Antalya haber...Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Organ Nakli Haftası kapsamında düzenlenen toplantının ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

"Ateşi oluyor, enfeksiyon bulguları devam ediyor"
Rektör Özlenen Özkan, Muhittin Böcek’in sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Başkan Böcek’in durumu gayet iyi gidiyor. Biz memnunuz bu gidişattan. Enfeksiyon bulguları hala devam ediyor. Yavaş yavaş da olsa yemek yiyebiliyor. Yoğun bakımdaki bir hasta için hangi hasta olursa olsun yüzde yüz konuşmak çok da doğru olmuyor. Şu etapta gidişatı gayet iyi başkanımın. Doktor arkadaşlarımız kısa süre sonra detaylı bilgi verecekler. Herhangi bir sıkıntımız yok şu anda ama yoğun bakımdaki takibi gerekli. Daha servise alamıyoruz. Ateşi oluyor arada enfeksiyon bulguları devam ediyor, onlarla mücadele ediyoruz. Daha önceki zamanlara göre durumu çok iyi, bu da bizi mutlu ediyor" dedi.
Başkan Böcek 57 gündür yoğun bakımda
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabından Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu. Özel hastanede takibi yapılan Başkan Böcek, durumu kötüleşince 7 Eylül’de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül’de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti.
