Antalya haber... Rus edebiyatının büyük ustası Gogol'un eserinden uyarlanan "Palto", sıradan bir devlet memurunun küçük bir palto hayali üzerinden yaşamın kırılganlığını izleyiciye aktardı. Oyunda Murat Demir Tetik, Mustafa Erman Doğan, Vedat Akbulut gibi tecrübeli isimler, dekor, kostüm ve müzik alanındaki usta isimlerin katkısıyla sahneye çıktı.
Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleşen prömiyerde, tek perdelik yaklaşık 2 saatlik performansın ardından oyuncular, salonu dolduran sanatseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
"Daha mükemmele gitmek için çalışıyoruz"
Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, sahneye gelerek tiyatro ekibini tebrik etti ve şunları söyledi:"Alanya Belediye Tiyatrosu'nun nerelere geldiğini görmek hepimiz için büyük bir mutluluk. Gerçekten çok büyük bir emek var. Elbette ki daha iyiye, daha mükemmele gitmek için çalışıyoruz. Emeği geçen tüm hocalarımıza, yönetmenimize ve oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."Prömiyerin sonunda, Alanya Belediye Tiyatrosu'nun kuruluşunun 15. yılı da unutulmadı. Sahnede oyuncular ve protokol üyeleri birlikte pasta keserek tiyatronun yeni yaşını kutladı.