Antalya Sillyon Antik Kenti gün yüzüne çıkıyor Antalya Sillyon Antik Kenti gün yüzüne çıkıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle Antalya Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC), ziyaret ederek,  “Her zaman gazetecilerin yanında olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Cem Kotan AGC Başkanı İdris Taş ile yönetim kurullarını ziyaret etti. 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde gerçekleşen ziyarette Kotan, gazetecilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

20240504 082640

ANTALYA BASININA TEŞEKKÜR

Ziyaret de basının önemine vurgu yapan Başkan Kotan, her zaman gazetecilerin yanında olduğunu söyledi. Kotan, “Her zaman gazetecilerin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Mesleğinizin çok zor olduğunu biliyorum” dedi.

 YEREL YÖNETİMLER BASININ YANINDA OLMALI

20240504 082635

Gazetecilerin özgürce haber yapabilmeleri için gerekli şartların oluşturulması gerektiğini kaydeden Kotan, şöyle konuştu:

“3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nüz kutlu olsun. Türkiye’de bu özgürlük biraz zor ama bunun arkasında durulması çok önemli. Özellikle biz yerel yönetimler olarak yerel basından başlayan ulusal basına kadar giden bir süreçte doğru yerde olmak ve desteklemek gerektiğinin farkındayız. Doğru bilginin, doğru bir şekilde halka ulaştırılması lazım. Yerel yönetimler olarak basın sektörünü maddi ve manevi desteklememiz lazım. Bunun da farkındayız. Bunun bilinciyle basın mensuplarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.