Antalya haber... Kaza, saat 13.30 sıralarında Habipler Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Kepez Belediyesi'ne ait çöp kamyonu, çöp konteynerini boşalttıktan sonra hareket etti.
İddiaya göre, kamyonun kör noktasında kalan ve torununu okuldan almak için yolun karşısına geçmekte olan bir kadın, çarpmanın etkisiyle kamyonun altına sürüklendi. Kadının kolu tekerin altında kalarak ciddi şekilde yaralandı.
İtfaiye ekipleri, yaptığı operasyonla kolu kamyonun tekeri altında sıkışan kadını bulunduğu yerden çıkardı. Kolundan ağır yaralanan kadın, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Polis ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.



Sıkışan kadın kurtarıldı
Acı içinde kıvranan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine hızla polis, sağlık ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı kurtarma ekipleri sevk edildi.


