Uğur SAMET AVCI/İSTANBUL,(DHA)- Silivri'de Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına Fenerbahçeli taraftarlar da katıldı. Kutlamalar sırasında konvoyda bulunan taraftarlar arasında çıkan kavgayı ise polis ayırdı.

Süper Lig'in 38'inci haftasında Konyaspor'u yenerek şampiyon olan Galatasaray, taraftarlarını sokağa döktü. Tüm yurtta olduğu gibi Silivri'de de taraftarlar, şampiyonluk kutlaması için bir araya geldi. Taraftarlar kutlama için Atatürk Meydanı'nda toplandı. Burada toplanan binlerce taraftar, marşlar söyleyerek ve otomobilleriyle konvoy yaparak şampiyonluğu kutladı. Bu sırada polis ise bölgede güvenlik önlemi aldı.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR KUTLAMALARA KATILDI

Silivri'de, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında bazı Fenerbahçeli taraftarların da kutlamalara katıldığı görüldü. Fenerbahçe taraftarı Kadir Kaygusuz, "Yapılacak bir şey yok, tebrik ederiz. Şöyle bir şey var, dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe. Her zaman şampiyon olsak da olmasak da, son sözümüz Fenerbahçe. Bu sene olmazsa seneye olur, seneye olmazsa öteki sene şampiyon oluruz" dedi.

KAVGAYI POLİS AYIRDI

Kutlamalar sırasında bazı taraftarlar arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri müdahale ederek kavgayı sonlandırdı. O anlar ise kameralar tarafından kaydedildi. Silivri'de taraftarların şampiyonluk kutlaması gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Görüntü Dökümü:

-Kutlamalardan görüntüler

-Kutlamalara Fenerbahçe forması ile katılanlar

-Fenerbahçe taraftarları ile röp.

-Konvoyda çıkan kavga

-Polisin kavgayı ayırması

-Halay çekerek eğlenenler

İstanbul - Maltepe’de kaçan boğa sahibini yerde sürükledi İstanbul - Maltepe’de kaçan boğa sahibini yerde sürükledi

-Genel ve detaylar

Kaynak: dha