Antalya haber...Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı kent sessizliğe büründü. [caption id="attachment_216007" align="alignnone" width="646"] Cadde ve sokaklar sessizliğe büründü[/caption] Kısıtlamadan muaf tutulan yabancı turistler ise dünyaca ünlü Konyaaltı Sahiline geldi. Kentte dün 16 derece ölçülen hava sıcaklığı, bugün 8 dereceye kadar düştü. Deniz suyu sıcaklığının 18 derece ölçülürken sahildeki bazı turistler denize girdi, bazıları da boş sahilde oturup manzaranın tadını çıkardı.

"HİÇ KİMSEYLE KONUŞAMADIM"

Bomboş görüntüsüyle dikkat çeken sahili fotoğraflamak için gelen Amerikalı öğretmen bir turist ise, Alanya’da sörf yapmak için kente geldiğini söyledi. Kısıtlamadan dolayı insanlarla iletişim kurmaktan dolayı zorlandığını ifade eden öğretmen, “6 haftadır en başarılı uzun konuşma sizinle oldu. Kendimi savaşçı gibi hissediyorum. Hiç kimseyle konuşamadım” dedi. [caption id="attachment_216021" align="alignnone" width="646"] Amerikalı öğretmen turist: "Kendimi savaşçı gibi hissediyorum"
[/caption] [caption id="attachment_216009" align="alignnone" width="646"] Boş sahilin tadını turistler çıkardı[/caption]