Beşiktaş'ta kan kaybı sürüyor

03.02.2021 21:01

Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Antalyaspor ve Beşiktaş Antalya'da 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı 39'da gelen Gökdeniz Bayrakdar golüyle 1-0 geride tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıda rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. 73'te Ghezzal'ın kullandığı serbest vuruşta kafayı vuran Vida takımına beraberliği getiren golü attı.

Beşiktaş'ta kan kaybı sürüyor

Beşiktaş Antalya deplasmanında 1-1'lik skorla 2 puan kaybetti ve iki hafta üst üste kazanamamış oldu. Maça baskıyla başlayan Kartal, ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlandı. Ender gelişen Antalyaspor atağında Eren Albayrak'ın ortasında Gökdeniz Bayrakdar kafayı çok güzel vurdu ve ilk yarıyı ev sahibi ekip 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya rakip kaleyi abluka altına alarak başlayan Siyah Beyazlılar önemli pozisyonlardan yararlanamadı. 70'te Veysel Sarı'nın ikinci sarı karttan kırmızı gördüğü pozisyonda kullanılan serbest vuruşta Ghezzal'ın ortasına kafayı vuran Vida takımına beraberliği getirdi.

Maçın son bölümünü 10 kişi ve savunmada geçiren Antalyaspor Boffin'in kurtarışları başta olmak üzere iyi bir direnç gösterdi ve bir başka gole izin vermedi. Maç 1-1 bitti.

MAÇTAN NOTLAR...

Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, ligde son oynadıkları Trabzonspor maçına göre ilk 11'de biri zorunlu 4 değişikliğe gitti.

Sergen Yalçın, 22. haftada Trabzonspor'a 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ilk 11'ine göre biri zorunlu 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Beşiktaş, Antalyaspor müsabakasına Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, N'Sakala, Welinton, De Souza, Ljajic, N'Koudou, Hutchinson, Larin ve Aboubakar ilk 11'iyle başladı.

Trabzonspor maçında sakatlanan Rıdvan Yılmaz'ın yerine N'Sakala forma giyerken, bordo-mavililer karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Ghezzal, Mensah ve Montero ise yedek kulübesinde yer aldı. Ghezzal'ın yerine N'Koudou, Montero'nun yerine stoperde Welinton, Mensah'ın yerine ise Ljajic şans buldu.

Beşiktaş'ta ayrıca Emre Bilgin, Utku Yuvakuran, Oğuzhan Özyakup, Hasic, Necip Uysal, Bilal Ceylan ve Serdar Saatçı yedek kulübesinde görev bekledi.

EV SAHİBİ EKİPTE 3 DEĞİŞİKLİK

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 22. haftasında 1-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçına göre ilk 11'de 3 değişikliğe gitti.

Yanal, Gençlerbirliği maçına ilk 11'de başlayan Hakan Özmert, Orgill ve Sidney Sam'i yedek kulübesine çekerken, bu oyuncuların yerine Veysel Sarı, Omar Imeri ve Amilton'a ilk 11'de görev verdi.

Antalyaspor, Beşiktaş karşısına Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Naldo, Kudriashov, Omar Imeri, Eren Albayrak, Nuri Şahin, Fredy, Amilton ve Gökdeniz Bayrakdar 11'iyle çıktı.

YANAL 700'ÜNCÜ MAÇINA ÇIKTI

Tecrübeli çalıştırıcı Ersun YanalBeşiktaş karşılaşmasıyla teknik direktör olarak kulüp kariyerinde 700'üncü maçında görev yaptı.

Bugüne kadar 699 karşılaşmada 318 galibiyet, 164 beraberlik ve 217 yenilgi yaşayan Yanal'ın çalıştırdığı takımlar, 1195 gol atıp kalesinde 928 gol gördü.

ANTAYASPOR, BEŞİKTAŞ VE DİĞER TAKIMLARIN PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ANTAYASPOR, BEŞİKTAŞ’IN OYNAYACAĞI DİĞER MAÇLARIN FİKSTÜRLERİ İÇİN TIKLAYIN

DÜNYA LİGLERİNDEKİ CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 59 yaşındaki kadın ölü bulundu

Antalyada 59 yaşındaki kadın ölü bulundu

Antalya'da 59 yaşındaki kadın ölü bulundu
Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: Ayrışmaları aşmaya gücümüz var

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Ayrış..

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: Ayrışmaları aşmaya gücümüz var
Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı

Antalyada ruhsatsız çalıştırılan ambul..

Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı
Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! G..

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek
SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde d..

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu
Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkac..

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi