Survivor Turabi koronavirüse yakalandı

12.12.2020 20:49

'Survivor' yarışmasının eski şampiyonlarından Turabi Çamkıran, koronavirüse yakalandı. Koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran Turabi "Gerçekten çok acı çekiyorum. Lütfen herkes çok dikkat etsin" dedi.

Survivor Turabi koronavirüse yakalandı

Survivor yarışmasında iki defa şampiyonluk elde eden 33 yaşındaki Turabi Çamkıran koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklayan Turabi; "Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki son yapılan covid testim pozitif çıktı. Daha önce gideceğimi söylediğim yarışmaya maalesef gidemiyorum. Şimdi tedavi sürecim başladı umarım tez zamanda iyileşir tekrar sağlığıma kavuşurum. Gerçekten çok acı çekiyorum. Lütfen herkes çok dikkat etsin." ifadelerinde bulundu. 

İki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran’ın, Survivor 2021 kadrosuna dahil olacağı da konuşuluyordu.

Acun Ilıcalı'nın Exxen için yapacağı Survivor Cup için Dominik'e gidecek olan Turabi, testinin pozitif çıkmasının ardından çekimlere katılamayacak.

Yarışmada Turabi'nin yerine eski Survivor şampiyonu Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan katılacak.

Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Arslan "Herkes cepheye. Son dakika gollerini sever misiniz?" diyerek Acun Ilıcalı'yı etiketledi.
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto