İşte kainatın en güzel kızı

10.12.2019 08:30

Amerika'nın Georgia eyaletinin Atlanta şehrinde bu yıl 68'incisi düzenlenen Kainat Güzeli (Miss Universe 2019) yarışmasının kazananı Güney Afrikalı Zozibini Tunzi oldu.

İşte kainatın en güzel kızı

ABD'nin Atalanta'daki Tyler Perry Stüdyoları'nda Kainat Güzeli (Miss Universe 2019) yarışması bu 68'incisi düzenlendi. Finale kalan 10 isim arasından ise Güney Afrikalı Zozibini Tunzi tacı taktı. 2011'de Miss Universe tacını takan Leila Lopes’den bu yana kraliçe seçilen ilk siyah kadın oldu.

Yarışmada Miss Meksika Sofía Aragón üçüncü, Miss Porto Riko Madison Anderson ikinci seçildi. Miss Universe tacını ise Miss Güney Afrika Zozibini Tunzi taktı.

2019 Kainat Güzeli (Miss Universe) seçilen Zozibini Tunzi, bugüne dek tacı alan üçüncü Güney Afrikalı oldu. 

Kainat Güzeli seçilen ilk Afro saçlı kadın unvanını elde eden Tunzi, yarışmada sarf ettiği "Kadınların saçlarıyla, ten renkleriyle aynen benim gibi göründüğü güzelliğin dikkate alınmadığı bir dünyada büyüdüm” sözleriyle dikkat çekti.

Tunzi, tacını almadan önce yaptığı konuşmada, “Bence bu, bugün bitmeli. Çocuklardan bana bakmalarını ve yüzümü görmelerini istiyorum. Onlardan kendi yüzlerinin benim yüzümdeki yansımasını görmelerini istiyorum” dedi.

Kaynak: İnternethaber.com

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto