Iğdır'da eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Umut Aras: ’intihar etti’

11.11.2020 19:29

Iğdır’da boşanma aşamasındaki eşi Ebru Aras’ı (24) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Umut Aras’ın (29) yargılanmasına başlandı. Aras, eşinin silahla kendisini vurup, yaraladıktan sonra intihar ettiğini iddia etti.

Iğdır'da eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Umut Aras: ’intihar etti’

Iğdır'da 3 aylık hamile olan 1 çocuk annesi Ebru Aras,, tabancayla vurularak öldürüldü. Üniversite öğrencisi olan genç kadının boşanma aşamasında olduğu eşi Umut Aras, katil zanlısı olarak gözaltına alınıp, tutuklandı. Iğdır 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülmeye başlanan davanın duruşmasına Ebru Aras'ın Mersin’de yaşayan ailesi, Mersin Adliyesinden SEGBİS ile katıldı.

'BENİ VURACAĞINI SONRA İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ'

Duruşmada ifadesi alınan tutuklu sanık Umut Aras, "Boşanma sürecindeydik. Ebru boşanmak istemiyordu ve boşanmamak için beni tehdit ediyordu. Olayın yaşandığı gün çocuğum için bir şeyler aldım ve eve gittim. Ben çocukla ilgilenirken, yine boşanmak istemediğini söyledi. Ben de anlaşamadığımızı ve boşanmamız gerektiğini belirttim. Ardından evden çıkmak istediğimi söyledim.

O da ’Ben de bir yere gideceğim, çocuğu bakıcıya bırakayım öyle çıkalım’ dedi. Bakıcı geldiğinde yatak odasına geçtim. Ardından odaya Ebru geldi ve bana silahı doğrulttu. ’Ne oluyor?’ diyemeden, beni vuracağını sonra intihar edeceğini söyledi. Bunu söyledikten sonra bana ateş etti. Ben yerde sürüklenirken kendini de vurmuş, ben görmedim" dedi.

’BENİ VURDUĞUNU HATIRLAMIYORUM’

Sürüklenerek salona gittiğini söyleyen Aras, "Çığlık attım, komşular sesimi duydu, beni çıkardılar. Ebru kendini ne ara vurdu bilmiyorum, bilincim kapanmış. Ambulansla hastaneye gitmişim ve her şeyi hatırlamıyorum ama Ebrunun beni vurduğunu hatırlıyorum" diye konuştu.

'KIZIMI 2 DEFA BOĞMAYA ÇALIŞTI'

Ebru Aras’ın annesi Nejla Öcüm ise damadının 2 defa kızını boğmaya çalıştığını söyledi. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto