Turgay Alp ölümden döndü!

21.01.2020 15:13

Antalya’nın tanınmış simalarından, turizmci, köşe yazarı Turgay Alp, kullandığı motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede yaşama döndürüldü.

Turgay Alp ölümden döndü!

Antalya’nın tanınmış simalarından, turizmci, köşe yazarı Turgay Alp, kullandığı motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede yaşama döndürüldü.

Galatasaraylılar Derneği eski Başkanlarından olan ve uzun bir dönem Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Genel Sekreterliğini de yapan Turgay Alp, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

Kazanın şiddetiyle kask fırladı

Turgay Alp’in eşi Nevin Alp, kazayla ilgili MY Gazete’ye verdiği bilgide olayı şöyle anlattı; “Kaza geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat 16.00 sıralarında, Doğu Garajı civarında meydana geliyor. Turgay, çarşıdaki işlerini halletmek için motosikletiyle Doğu Garajı’ndaki Petrol Ofisi’nin civarında ilerlerken bir araç sürücüsü direksiyonu aniden motosikletin önüne kırarak Turgay’a çarpıyor. Turgay’ın kafasındaki kask kazanın şiddetiyle fırlıyor, şiddetli bir şekilde yere çarpması sonucu ağzından ve burnundan kan gelmeye başlıyor. Çevredekilerin ambulans çağırmasıyla Antalya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisine alınıyor.”

Neden, “Kaza değil” dedi?

Turgay Alp’in yapılan ilk tetkiklerinde beyin kanaması geçirdiğinin belirlendiğini söyleyen Nevin Alp, “Telefonla ilk aramamda ulaşamadım, ikinci kez aradığımda ise telefona çıkan bir bayan eşimin trafik kazası geçirdiğini ve yoğun bakım servisinde yattığını söyledi. Bu sırada Turgay’ın sesini duydum. “Kaza değil, kaza değil” diyordu. Muhtemelen kazanın oluş biçiminden birisinin kendisine kasıtlı çarptığını düşünüyordu. Girdiği şokun etkisiyle de böyle demiş olabilir” dedi.

Kanama durmasaydı ameliyata alacaklardı.

Geçirdiği beyin kanamasına doktorların müdahalesiyle Turgay Alp’in hayata döndürüldüğünü de sözlerine ekleyen eşi Nevin Alp, “Beyin kanaması durdu, durmasaydı ameliyata alınacaktı. Başında ezikler, dikişler, travma ve yüzünde morarmalar var. 4 günlük yoğun bakım sürecinin ardından servise alındı. Bilinci açık, ziyarete gelen arkadaşlarını, dostlarını tanıyor. Sevenleri 7/24 çevremizde. Sürekli ziyaretçiler geliyor” şeklinde konuştu.

Çarpan sürücü serbest kaldı

Motosikletin önüne direksiyonu kırarak Turgay Alp’e çarpan sürücünün tütüncülük yapan bir kişi olduğunu da söyleyen Nevin Alp, “Çarpan sürücü 3 gün gözaltında kaldı. Şu anda serbest. Ziyaretimize geldi, (Motosikleti görmedim, suçluyum, çok üzgünüm) dedi. Elbette bir mahkeme süreci olacak. Ama şu anda önceliğimiz Turgay’ın bir an önce sağlığına kavuşması” diye konuştu. 

Eski Başkanlarımızdan Turgay ALP, geçirmiş olduğu kaza sonrasında, halen Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde gözetim altında tutulmaktadır ve herşey kontrol altındadır.Yakın zamanda servise alınmasını umuyoruz.Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.Acil şifa diliyoruz ..

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto