Kemer’de doğaya salacakları eşeğe bakın ne yaptılar

02.12.2019 12:33

Antalya’nın Kemer İlçesi Belcik Mahallesi’nde bir eşek, cinsel organından beline urganla bağlanarak, doğaya salınmış durumda bulundu. 

Kemer’de doğaya salacakları eşeğe bakın ne yaptılar

Kemer Belediyesi Veteriner Hekimi Fevzi Uzun, akşam saatlerinde hayvan besleme çalışması yaparken gördüğü eşekte bir gariplik olduğunu fark etti.

Veteriner hekim eşeğe dikkatle baktığında cinsel organından beline bir urganla bağlandığını gördü. Eşeği bulan veteriner, hayvanı çektiği eziyetten kurtarıp, yemeğini verdikten sonra serbest bıraktı. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu vahşeti yapanlara ateş püsküren Fevzi Uzun, olayla ilgili çektiği 2 videoyu paylaştı.

Fevzi Uzun yaptığı, “İnsanoğlu kötüsün” başlıklı paylaşıma şu notu düştü: 

“İNSANOĞLU KÖTÜSÜN

BUGÜN AKŞAM SAAT 7 CİVARI HER ZAMAN Kİ GİBİ BESLEME YAPTIĞIM NOKTANIN BİRİNDE GENÇ BİR EŞEKLE KARŞILAŞTIM O KADAR İNSALCILDI Kİ HEMEN YANIMA GELDİ SONRA ÜRKTÜ UZAKLAŞTI O ZAMAN BOYNUNDAKİ İPİ FARKETTİM AMA İPİN UCU SERBEST DEĞİLDİ SONRA İPİN BEL BÖLGESİNDEN PENİSİNE DOĞRU SIKIŞTIRILARAK BAĞLANDIĞINI GÖRDÜM VE KESTİM GENEL DURUMU İYİ. ALLAH BUNU YAPANLARIN SOYUNU KURUSUN BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto