Büfede fotoğrafçılık yapana zabıta baskını

09.09.2019 15:38

Antalya'da faaliyet konusu dışında fotoğrafçılık yapan bir büfeye baskın düzenlenerek, şirketin fotoğrafçılık bölümü kapatıldı. Fotoğrafçılar Odası Başkan Vekili Yılmaz Çamkesen, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Büfede fotoğrafçılık yapana zabıta baskını

Fotoğrafçılar Odası Başkan Vekili Yılmaz Çamkesen, gayri resmi ve seyyar fotoğrafçılık yapmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na yaptıkları başvurunun sonuçlandığını belirtti.

Çamkesen, “Okulların açılmasıyla birlikte ruhsatı olmayan, vergi vermeyen, elinde çantası ile mesleği fırsatçılığa çevirmek isteyenleri odamız yakın takip etmektedir.

Gerek velilerin, gerekse odamıza kayıtlı üyelerimizin yaptığı başvuruları bizler de ilgili yerel yönetim masalarına iletiyoruz” dedi.

Büfede fotoğrafçılık mı olur?

Yılmaz Çamkesen, “Son olarak Kepez İlçesi Yeşiltepe Mahallesi Sakarya Bulvarı Şelale Caddesi Trafik Parkı yanı adresindeki Antalya Kule Tan. Hizm. Rek.Tur. San ve Tic. Ltd. Şti. ünvanlı büfenin ruhsat ve işletme şartları faaliyet konusu dışında fotoğrafçılık yapması nedeniyle Büyükşehir Belediye Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimde ruhsata ait faaliyet konusu fotoğrafçılık bölümünün kapatıldığını memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz” dedi.

Büyükşehir zabıtaya teşekkür

Çamkesen, “Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nın bu duyarlılığı için odamız adına teşekkür ediyoruz.

Odamıza kayıtlı, vergisini veren, yıllardır sadece bu işi meslek edinerek esnaflık yapan üyelerimizin hakkını sonuna kadar savunacağımızdan ve bu gayri resmi fotoğrafçılık yapanlara karşı mücadelemizi sürdüreceğimizi bir kez daha hatırlatır, yeni eğitim öğretim yılında tüm fotoğrafçı esnafımıza bol kazançlı günler dileriz” diye konuştu.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto