Antalyalı öğretmen Tanju Okan Beste Yarışması’nda yarışacak

24.08.2019 11:01

ATSO Güzel Sanatlar Lisesi koro öğretmenlerinden söz ve beste yazarı Recep Uluçay'ın bestesi 13 Eylül'de yapılacak olan Tanju Okan Beste Yarışması'nda yarışacak 10 beste arasında yer aldı.

Antalyalı öğretmen Tanju Okan Beste Yarışması’nda yarışacak

Antalya Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi koro öğretmenlerinden bestekar ve söz yazarı Recep Uluçay’ın eseri Tanju Okan Beste Yarışması'nda Seçici Kurul tarafından yüzlerce eser arasından yarışmaya girecek 10 eser arasında yer aldı.

Hem okulda hem de Antalya müzik camiasında sevinçle karşılanan gelişme 13 Eylül'de yapılacak birincilik yarışması için nefeslerin tutulmasına neden oldu.

Kaliteli müzik 

Daha önce de müziği ve sözleri kendisine ait olan çalışmalar yapan ve bunları yaygın TV kanalları ve radyolarda yayınlatmayı başaran Recep Uluçay, müziğin evrenselliğini ve kaliteli müziğin yapılabildiğini gösteren çalışmalar yapıyor.

Uluçay, “Okul eğitim ve öğretimimizde de öğrencilerimize daima örnek davranışlar sergiliyoruz. Onların yeni eğitim ve öğretim yıllarında okul yıllarında başarılı olabileceklerini anlatıyoruz.

Bu yıl yine üniversite sınavlarında ülkemizin çok değerli eğitim kurumlarında yer bulan ve gurur duyduğumuz başarılara tanıklık ettik. Bu bizleri fazlasıyla memnun etmekte” dedi.

Müzik otoriteleri takipte

Recep Uluçay, son birkaç yıldır gerek sesi, gerekse müzik, söz yazarlığı konusunda ortaya koyduğu çalışmalar ile bir çok sanatçının da dikkatini çekti. Sanatçılar Recep Uluçay’dan yaptığı müziklerin yazdığı  güftelerin kendilerine destek olmasını istemekte. Uluçay, bu çalışmalar ve başarısı ile Türkiye de kaliteli müzik ve özlenen tarz müziklerin yapılabildiğini, yapıldığını ortaya koyan bir performans sergilemekte. Müzik Otoriteleri Müzik Dünya’sına adım atan Recep Uluçay’ın çok kısa süre içerisinde böylesine güzel başarılar ortaya koymasını da yakından takip etmekte. 

Seçici kurul tarafından seçilen eser sahiplerinin isimleri şöyle: 

-Pelin Budak, Kseeniia Prostitova Karaca, Ziya Ümit Özbakır, Gülten Karanç, Deniz Seda Şahin, Bade Kaynar Dedemen, K. Emrah Erginer, Onur Yıldızdoğan, Recep Uluçay ve Asil Arman.

Yarışma Urla’da 13 Eylül tarihinde gerçekleşecek.
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto