Antalya haber... Kaza, saat 21.45 sularında Ekmel Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tır sürücüsü H.A., ihtiyacını gidermek için aracını emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı yönde seyreden 16 yaşındaki M.E.E.'nin kullandığı motosiklet, tırın dorsesine şiddetle çarptı.
Durumu ciddi olan M.E.E., daha sonra ileri tetkik ve tedavi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Kazanın ardından yapılan incelemede, motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ve alkol testinde 0.79 promil alkollü olduğu belirlendi.
Bu yasa dışı durumlar nedeniyle genç sürücüye trafik kurallarını ihlalden dolayı 50 bin TL idari para cezası uygulandı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

16 yaşındaki sürücü hastaneye kaldırıldı
Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



