İstanbul- Esenyurt'ta Demirtaş'ın hapis cezasına tepki gösteren grup eylem yaptı İstanbul- Esenyurt'ta Demirtaş'ın hapis cezasına tepki gösteren grup eylem yaptı

İSTANBUL, (DHA)- Beymen ‘Annemden Copy-Paste’ sloganıyla, Anneler Günü’ne özel etkinlikler düzenliyor. 11 - 12 Mayıs hafta sonunda seçili Beymen’lerde Anneler Günü alışverişleri için kişiselleştirme hizmeti, workshop’lar ve markaların aktivasyonları deneyimlenebilecek.

4 – 5 Mayıs hafta sonunda gerçekleşen Anneler Günü etkinliklerinde ise seramik sanatçısı Esma Dereboy, Beymen Zorlu Center ve Beymen Suadiye’de Beymen misafirleri ile porselen boyama atölyesi gerçekleştirdi. Anneler Günü için ise 11 - 12 Mayıs hafta sonunda seçili Beymen’lerde Anneler Günü alışverişi için kişiselleştirme hizmeti, workshop’lar ve markaların aktivasyonları deneyimlenebilecek.

Zorlu Center, Suadiye, Akasya, Panora Ankara ve İstinyePark İzmir ‘de 11 - 12 Mayıs tarihleri arasında etkinlikler düzenlenecek. 11 Mayıs saat 13.00’te MG Flower Projects’ten floral artist Menderes Güneş, canlı çiçeklerden sanat enstalasyonu üretirken izlenebilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Beymen Zorlu Center 9 – 10 - 11 Mayıs tarihlerinde, 14.00-18.00 saatleri arasında, Anneler Günü’ne özel Mehry Mu Cosima çantaları isimlerin baş harfleri veya sevgi sözcükleriyle kişiselleştirilebilir. 11 – 12 Mayıs tarihleri arasında Beymen Zorlu Center, Beymen Suadiye, Beymen Akasya, Beymen Panora Ankara ve Beymen İstinyePark İzmir’de, 12.00-20.00 saatleri arasında Beymen ve Academia koleksiyonlarında tekstil, çanta, sneaker ve deri aksesuarları Cricut ile kişiselleştirilebilir. Ayrıca 11 – 12 Mayıs tarihleri arasında Flower Corner, Beymen Zorlu Center’da tüm gün hizmet verecek.

6 - 12 Mayıs tarihleri arasında Beymen Zorlu Center’da çeşitli Beymen Beauty markalarının bakım uygulamalarını deneyimlenebilir.