Antalya haber... İbradı Belediyesini başarı ile 2 dönem yürüten Küçükkuru, İbradılar tarafından sevilen en güçlü aday adayı olarak biliniyor.
İbradı’ya hizmet etme ve geleceğe taşıma adına ilk günkü aşk ve enerji ile yeniden yola çıktıklarını belirten Başkan Küçükkuru, “Çok daha güzel yarınları birlikte getireceğiz, geleceğe birlikte yürüyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi İbradı Belediyesi Aday Adaylığı başvuru dosyamızı İlçe Başkanımız Bülent Ülker ilçe binamızda teslim ettik. İbradı’mıza aynı heyecanla hizmet etmek adına ilk günkü aşk ve enerji ile yola çıkıyoruz. Yolumuz açık, alın terimiz bereketli olsun” dedi.
POLİTİKA
Yayınlanma: 05 Aralık 2023 - 18:18
Güncelleme: 05 Aralık 2023 - 18:26
Başkan Av. Serkan Küçükkuru İbradı'ya Aday Adayı oldu
Antalya haber... İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde yine İbradı'dan belediye başkanı aday adayı olmak için CHP’ye resmi başvurusunu yaptı.
POLİTİKA
05 Aralık 2023 - 18:18
Güncelleme: 05 Aralık 2023 - 18:26
İlginizi Çekebilir