Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk Delta Plus vakalarına Türkiye’de de rastlandığını söyledi. Delta varyantı görülen il sayısının da 30'a çıktığını duyurdu. Bakan Koca açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Delta Plus, 3 farklı ilde olmak üzere 3 kişide görüldü. İllerden biri İstanbul. Ankara'da yok. Bu kişiler aşılı değiller. Genel durumları ise iyi. Ağır geçirmiyorlar, ayakta takip ediliyorlar. Delta varyantında ise vaka sayısı giderek artıyor, 284'lere kadar çıktı. Vakaların görüldüğü il sayısı da 30'u buldu.”
Haberlerimizi Instagram, Facebook, Twitter, Telegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.
SAĞLIK
Yayınlanma: 06 Temmuz 2021 - 12:52
Bakan Fahrettin Koca: Delta Plus, 3 farklı ilde olmak üzere 3 kişide görüldü
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3 ildeki 3 koronavirüs vakasında Delta Plus varyantının görüldüğünü açıkladı. Bakan Koca, Delta varyantı görülen il sayısının da 30'a çıktığını belirtti.
SAĞLIK
06 Temmuz 2021 - 12:52
İlginizi Çekebilir