Antalya haber... Olumlu bir havada geçen ziyarette konuşan CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz. kongre sürecinde herkesin, bazı ufak tefek şeyler hariç, son derece olgun, dikkatli, kırıcı olmadan, birbirini yıpratmadan hareket ettiğini söyledi. Demet Gündüz, “Ayhan Başkanım da ben de, kendi arkadaşlarımıza, ekibimize dikkatli olmaları konusunda uyarılar yaptık. Ama zaman zaman ufak da olsa maksadını aşan, aslında kötü niyetli olmayan ifadeler olmuştur. Onlar da olduysa ben bir kez daha kendim ve arkadaşlarım adına özür diliyorum” dedi.

EN SORUNSUZ KONGRE

Mazbatayı alırken, Konyaaltı İlçe Seçim Kurulu Müdürü’nün, en düzeyli, en sorunsuz kongrenin Konyaaltı'nda olduğunu söylediğini anımsatan Demet Gündüz, bununla gurur duyduğunu vurguladı. Gündüz, “Ziyaretimize gelmeniz de çok anlamlı, çok kıymetli bizim için. Teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ayhan Zor ise, sözlerine, “Örgüt hepimizin. CHP bize Atatürk'ün, atalarımızın mirası, buna sahip çıkacağız. Doğru yapılan her şeyin arkasında olacağız. Kongre sürecinde bazı arkadaşlarımız haddini aşabiliyor. Bunların hepsi dünde kaldı. Yoksa örgütü büyütemeyiz. Sizi kutluyoruz” diyerek başladı.

VESAYETE SON VERİLMELİ

Ayhan Zor, hem kendisinin, hem arkadaşlarının “vesayete son verilmesini” istediğine değinerek, şöyle devam etti: “Ben Konyaaltı'nda böyle bir şeye müsaade edileceğini düşünmüyorum. Sizin de müsaade edeceğinizi düşünmüyorum. Hatta geçenlerde Belediye Başkanımız Semih Esen'in de bu yönde bir demecini gördüm. Çok memnun olduk. “ Ayhan Zor’un bu ifadeleri üzerine yeniden söz alan Demet Gündüz şunları söyledi: “Vesayet çok ağır bir itham olur ama sadece belediyelerle değil, tüm belediyelerle, sivil toplum kuruluşlarıyla. resmi kurumlarla uyum içinde olacağız. Uyum, örgütü büyütüyor. Zaten geçmişten bugüne bu uyumsuzluğun acısını çekerek geldik. Biz uyumlu olmak konusunda kararlıyız.” Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.