Mesut Kocagöz'ün kızı Sıla Kocagöz'den duygulandıran paylaşım Mesut Kocagöz'ün kızı Sıla Kocagöz'den duygulandıran paylaşım
Antalya haber... Emniyet Müdürlüğü birimlerince, haklarında yakalama emri bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 92 kişiyi yakaladı. 'Adam Öldürme, Kasten Yaralama, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Cinsel Saldırı, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme, 6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek, Silahla Tehdit, Hakaret, Mala Zarar Verme, Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, Taksirle Yaralama/Ölüme Neden Olma, Resmi Belgede Sahtecilik, Zimmet, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma/Bulundurma/Kullanma' suçlarından arananların da bulunduğu kırmızı bültenle aranan 1, 10 yıl ile 20 yıl arası hapisle aranan 1, 5 yıl ile 10 yıl arası hapisle aranan 4, 2 ile 5 yıl arası hapisle aranan 16, 2 yıl altı hapisle aranan 30 kişi olmak üzere toplam 92 kişi, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

HUZUR ANTALYA UYGULAMASI

Diğer yandan il genelinde genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla, 161 ekip, 402 personelin katılımıyla 78 farklı noktada eş zamanlı 'Huzur Antalya Uygulaması' gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında; 7 bin 771 kişi hakkında sorgulama yapıldı, 1365 araç kontrol edildi, 53 aranan şahıs yakalandı, 3 kayıp şahıs bulundu, 12 işletme denetlendi, 5 şahsa ve 3 işyerine idari işlem yapıldı, 20 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı, 1 adet çalıntı araç, 2 adet çalıntı/aranan motosiklet, 4 adet tabanca ve bir miktar narkotik madde ele geçirildi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.