İstinat duvarına çarpıp alev alan otomobildeki Polonyalı 2 turist öldü İstinat duvarına çarpıp alev alan otomobildeki Polonyalı 2 turist öldü
Antalya haber...  Olay, 30 Mart saat 00.30 sıralarında Kepez ilçesi Aydoğmuş Mahallesi 1228 Sokakta meydana geldi. Sokakta bulunan Süleyman G. ile İsa D.'e motosikletle gelen kimliği belirsiz ve yüzleri maskeli kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Motosikletli saldırganlar olay yerinden kaçarken, silah sesini duyanlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye ekipler sevk edildi.

SABIKALARI KABARIK ÇIKTI

Yaralanan Süleyman G. ile İsa D., Rahmi G.'ye ait 34 LM 5363 plakalı otomobille yakınlarda bulunan özel bir hastaneye gitti. Polis ekipleri olay yerindeki incelemelerin ardından hastaneye giderek yaralılar hakkında bilgi aldı. Ekipler, yaralılar İsa D. ile Süleyman G.'nin, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Ateşli Silahla Yaralama gibi birçok suçtan kayıtlarının olduğunu belirledi.

UYUŞTURUCU HESAPLAŞMASI MI?

Polis, uyuşturucu satışı üzerine yaşanan tartışma ve hesaplaşma olasılığı üzerinde duruyor. 34 LM 5363 plakalı aracın sahibi Rahmi G.'nin kardeşi olan Mehmet G. ve çalışanı Osman V.'nin ise ocak ayında Serik ilçesinde polis tarafından yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ile yakalandığı, Serik Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine sevk edildiği öğrenildi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.