Antalya haber... Salgının başlangıcından bugüne kadar geçirilen zaman diliminin sanatsal bir yapıya dönüştürülerek seyirciyle buluşturulması açısından dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyan ve libretto-koreografisi Armağan Davran ve Volkan Ersoy’a ait olan ‘Pandemic’ balesi 4 Aralık Cumartesi saat: 15.00’te Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sanatseverler ile buluşacak.
Shakespeare’in aynı adlı eserinden hareketle Çaykovski’nin bestelediği ve müzik düzenlemesi Tolga Taviş’e ait olan, libretto ve koreografisi ise Volkan Ersoy ve Armağan Davran tarafından hazırlanan ve sahnelendiği günden bu yana kapalı gişe oynayan ‘Romeo ve Juliet’ balesi 11 Aralık Cumartesi saat: 15.00’te, 14 Aralık Salı ve 18 Aralık Cumartesi akşamları saat: 20.00’de sahnelenecek.
KÜLTÜR - SANAT
Yayınlanma: 26 Kasım 2021 - 13:08
Antalya DOB 2021'in Aralık ayı programları belli oldu
Antalya haber... Devlet Opera ve Balesi (DOB), 2021 yılına veda ederken sanatseverler için dolu bir program hazırladı. 1 opera, 4 bale, 1 müzikal ve 5 konser olmak üzere toplam 11 temsille izleyici karşısına çıkacak olan Antalya Devlet Opera ve Balesi’nde provalar hızla devam ediyor.
KÜLTÜR - SANAT
26 Kasım 2021 - 13:08