Antalya haber... Olay, Taşağıl Mahallesi'ndeki otoyol şantiyesinde meydana geldi. Özel bir firmaya ait olan vinç, henüz bilinmeyen bir nedenle yol çalışması sırasında devrildi.
Vinçteki personel, diğer çalışanların yardımıyla araçtan sağ salim çıkarılırken, yan yatan araçta yangın başladı.
Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
Şantiyeye yakın konumda bulunan orman ekibinin yangın söndürme aracı, alevlerin ormanlık alana sıçramasını önleyerek büyük bir felaketin önüne geçti.
İtfaiye ekiplerinin de desteğiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda vinç kullanılamaz hale gelirken, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.





