Antalya haber... Dün sabah Kepez ilçesi Fatih Mahallesi 3400. Sokak'taki bir çocuk parkında meydana gelen olayda, Tahir A. isimli bir kişi, konuştuğu şahıs tarafından bacağından tabancayla vurularak yaralanmıştı. Saldırganın, Tahir A.'yı yaraladıktan sonra bir süre başında beklediği, ancak polis araçlarının siren sesini duyunca hızla olay yerinden uzaklaştığı belirtilmişti. Yaralı Tahir A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Antalya Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Şüpheli yakalandı, 5 bin TL'lik alacak itirafı
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için hemen harekete geçti. Yapılan titiz çalışma sonucunda, saldırganın isminin Kerem A. olduğu tespit edildi. Kerem A., polis ekipleri tarafından kısa sürede Göçerler Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezindeki ilk ifadesinde Kerem A., Tahir A.'dan 5 bin TL alacağı olduğunu ve parayı istemek için buluştuklarını söyledi. Ancak aralarında tartışma çıktığını ve çıkan tartışmada Tahir A.'nın bacağına iki el ateş ettiğini itiraf etti.
Silahı denize attı, dalgıçlar buldu
Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Kerem A.'nın olayda kullandığı silahı Muratpaşa ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Atatürk Parkı'ndaki falezlerden denize attığını öğrendi. Bu bilgi üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar, Kerem A.'nın tarif ettiği bölgede dalış yaparak silahı aramaya başladı. Kısa süren arama çalışmasının ardından tabanca bulunarak olay yeri inceleme ekiplerine teslim edildi. Tabanca, yapılan incelemelerin ardından delil torbasına konularak muhafaza altına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kerem A., adliyeye sevk edildi. Bu olay, alacak-verecek meselelerinin ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.