Havuz başındaki 'Korona Eğlencesi'ne polis baskını

02.12.2020 10:49

Van’da bir otelde koronavirüs denetimine giden polisler, tedbirlere rağmen otelin havuzlu bölümünde, konaklama kaydı bulunmayan kişilere yapılan alkol servisi ve müzik dinletisi yapılmasına cezayı işlem uygulandı.

Havuz başındaki 'Korona Eğlencesi'ne polis baskını

Koronavirüs tedbirlerinin arttırılmasının ardından emniyet ekipleri de denetimlerini sürdürüyor. Van’ın İpekyolu ilçesindeki bir otelde koronavirüs denemetimine giden ekipler, kurallara uyulmadığı için ceza yağmuruna tuttu.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs salgınından vatandaşları korumak, salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığınca alınan tedbir kararları kapsamında denetimlerin aralıksız devam ettiği belirtildi.

21 KİŞİYE CEZA 

Açıklamada, “Van Emniyet Müdürlüğü İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce; İlimiz İpekyolu ilçesinde bulunan bir otelde yapılan denetimlerde, havuz bölümünde konaklama kaydı bulunmayan vatandaşların olduğu, alkollü içki servisi ve müzik yayını yapıldığı tespit edilmiş, Umumi Hıfzısıhha Kanunu ve alınan tedbir kararları doğrultusunda işletme sorumlusu 2 kişi ve tedbir kararlarına uymayan 19 kişi olmak üzere toplam 21 kişiye idari işlem uygulanmıştır. Salgının yayılmasının önlenmesi amacıyla alınan tedbir kararlarının uygulanması ve vatandaşlarımızın bilgilendirilmesine yönelik çalışmalarımız devam edecektir” denildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto