Siyanürle intihar durdurulamıyor!

15.11.2019 16:35

İstanbul Bakırköy'de ailesini siyanürle katleden Bahattin D.'nin altınla uğraştığı, son zamanlarda borçlandığı ve iflasın eşiğinde olduğu belirlendi.

Siyanürle intihar durdurulamıyor!

Son döneme damga vuran 'siyanür' intiharlarına, bugün bir yenisi daha eklendi.

Sabah erken saatlerde gelen ihbarı değerlendiren ekipler, Bakırköy'de bir eve girdi ve acı tabloyla karşı karşıya kaldı.

Yapılan incelemelerde 1'i çocuk, 3 kişinin siyanürden öldüğü tespit edildi.

Olayın detayları ortaya çıktı 

Başsavcılık'tan yapılan açıklamada aile babası Bahattin D.'nin altın ticareti yaptığı, iflasın eşiğinde olduğu ve bu nedenle de psikolojinin bozulduğu belirtildi.

Başsavcılık açıklama yaptı 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılarak ölenlerin cesetlerinin otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Yapılan soruşturma esnasında bu aşamada elde edilen tespitler doğrultusunda ikametgahında ölü olarak bulunan A.D.'nin babası ve Z.D.'nin eşi konumunda bulunan B.D.'nin, Kuyumcukent'teki iş yerinde altın ticareti ile uğraştığı ve bir takım internet siteleri üzerinde kayıt dışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisiyle önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir.

Olay yerinde AFAD ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Soruşturma işlemleri Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir"

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto