2 çocuk babası Burhan Doğruyol protez kol için destek bekliyor

06.12.2020 17:25

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde elektrik akımına kapılarak kollarını ve bacaklarını kaybeden Burhan Doğruyol, 380 bin lira tutarındaki protez kolları yaptırabilmek için vatandaşlardan destek bekliyor.

2 çocuk babası Burhan Doğruyol protez kol için destek bekliyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan Burhan Doğruyol'un, 3 yıl önce inşaatta çalıştığı esnada eline aldığı demir çubuk yaklaşık 1 metre yükseklikten geçen yüksek gerilim hatlarına değdi.

Elektrik akımına kapılan işçinin elleri parçalandı. Olayda kol ve ayakları kopan işçi, önce Viranşehir sonra da Diyarbakır'da bir hastanede gördüğü tedavinin ardından yeniden yaşama döndü. Kol ve ayaklarını kaybeden 2 çocuk babası, devletten aldığı yardımlarla ailesini geçindirmeye çalışıyor.

Doğruyol, protez kol yaptırabilmek için destek aradığını belirterek, “Aileme hiçbir şekilde yardım edemiyorum. Kendi ihtiyaçlarımı dahi karşılayamıyorum. Benim hayata dönmeme yardımcı olarak hayırseverlerin desteğine ihtiyacım var. Allah rızası için yardım edin” dedi.

"Ben aileme yardım etmek istiyorum"

Her iki kol protezi için 380 bin liraya ihtiyacı olduğunu belirten Burhan Doğruyol, “Aileme ve çocuklarıma yük olmak beni çok üzüyor. Protez kol yaptırabilirsem onlara yük olmaktan kurtulmanın yanı sıra, onlara hayat yolunda yardım edebileceğim” diye konuştu. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto