Sakarya'da 1 saat çalıştığı marketin kasasından 1000 lira çaldı

12.11.2020 17:05

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde ‘Kalacak yerim yok’ diyerek başvuru yaptığı markette işe alınan şahıs yaklaşık 1 saat çalıştıktan sonra kasadan 1000 lira çalarak kayıplara karıştı.

Sakarya'da 1 saat çalıştığı marketin kasasından 1000 lira çaldı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Pabuççular Mahallesi'ndeki market sahibi Efe Canberk Hız'dan kalacak yeri olmadığını söyleyerek iş isteyen Ömer U. isimli şahıs, işe alındı.

İşe giriş işlemleri için kimliği istenen şahıs kimliğinin yanında olmadığını ve 1 gün sonra getirebileceğini belirterek hemen işe başladı.

Bir süre temizlik yapan ve müşterilerle ilgilenen kişi, Efe Canberk Hız’ın toptancıya verilmek üzere ayırıp, kasanın yanına koyduğu 1000 lirayı fark etti. İş yerindeki yoğunluktan yararlanarak, parayı çalıp, cebine koyan kişi, kayıplara karıştı. Toptancıya vereceği parayı yerinde bulamayan iş yeri sahibi ise güvenlik kamerası kaydını izleyince durumu anlayıp, polise bildirdi. Polis, genci yakalamak için çalışma başlattı.

Market sahibi Efe Canberk Hız, “İşe ihtiyacı olduğunu söyleyen birisi, birkaç gün art arda markete geldi. Ben de işe başlaması için onay verdim. Bu işten anlayacağını ve yapabileceğini düşündüğüm için işe kabul ettim. İşe başladığı gün yaklaşık 1 saat çalıştıktan sonra bizim yoğunluğumuzdan faydalanarak kasanın yanından 1000 TL parayı aldı. Ardından 1-2 dakika sonra buradan uzaklaştı. Ben de daha sonra paranın olmadığını fark ettim ve kamera kayıtlarından bakarak durumu tespit ettim. Başka insanların da böyle bir durumla karşılaşmaması ve bu davranışları sergileyen insanların toplumun içinde bulunmaması için şikayetçi oldum. Tanımadığınız insanların sözlerine itibar etmeyin. Tabi biz de anlayamadık. Daha dikkatli olunmalı. Biz iyi niyetimize yenik düştük” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto