Ölmeden mezarını kazdırdı

02.10.2020 16:25

Manisa'nın Turgutlu ilçesi’nde yaşayan Hamza Koçyiğit, 9 ay önce vefat eden eşinin hasretine dayanamadı. Sıklıkla eşini rüyasında gören Koçyiğit, yakınına da kendi mezarını kazdırdı.

Ölmeden mezarını kazdırdı

Hayat arkadaşını kaybedince üzüntüsünden ne yapacağını şaşırdı.

Manisa Turgutlu'nun kırsal Çepnidere Mahallesi’nde çiftçilik yapan 3 çocuk babası 73 yaşındaki Hamza Koçyiğit'in şeker hastası eşi Gülser Koçyiğit, 9 ay önce 72 yaşında yaşamını yitirdi.

Mezarının başına tabela diktirdi

Eşine çok düşkün olduğunu söyleyen Koçyiğit, bunalıma girdi. Eşini sürekli rüyasında gördüğünü, kendisini de yanına çağırdığını söyleyen Hamza Koçyiğit, kendi mezarını kazdırdı. Koçyiğit, eşinin mezarına çok yakın bir yerde kazdırdığı mezarının başına ise "Merak etme yakında geleceğim. Ben senin hatırana hep değer vereceğim. Biraz işim var görüp de geleceğim" yazılı tabela diktirdi.

Mezarı kazdırdıktan sonra rahatladığını belirten Hamza Koçyiğit, “Eşim şeker hastasıydı, dikkatli beslenmesi gerekiyordu. Kendisini hep uyarmama rağmen, 'Sen beni kurtarırsın' diyordu. Ben ise hep, 'Sana bir şey olursa ben yaşayamam, 6 ay sonra yanına gelirim' diyordum. Sonrasında kendisi vefat etti. Her gece rüyama girip beni yanına çağırıyor, 'Sen niye gelmiyorsun, burada her şey çok güzel' diyor. Mezarımı kazdırdıktan sonra rahatladım’’

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto