İstanbul'da 19 yaşındaki Hazal katledildi!

19.10.2020 09:53

İstanbul'un Esenler ilçesi Otogar Bağlantı Yolunda, Mehmet Ali Atış (18) ile Hazal Tektaş (19) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Atış, belinden çıkardığı silah ile önce kadını vurdu sonra kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. Ağır yaralanan genç kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul'da 19 yaşındaki Hazal katledildi!

İstanbul'un Esenler ilçesi Otogar Bağlantı Yolunda gece saat 00.15 sıralarında gerçekleşen olayda, Mehmet Ali Atış (18) ile Hazal Tektaş (19) sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. 

İkili arasındaki tartışmada Tektaş, bir anda oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başladı. Genç kadın yolun karşısına geçtiği esnada peşinden gelen Atış belinden çıkardığı tabanca ile Tektaş'a ateş açtı. Açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada silahlı saldırıyı düzenleyen Atış ise aynı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Tektaş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Genç kadının cenazesi Yenibosna Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Ayrıca sağlık ekipleri saldırı sonrası başına ateş eden Mehmet Atış'nın da olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri saldırı sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yaşanan olay ile ilgili çevredeki görgü tanıklarından da bilgi alan ekiplerin olay yerindeki çalışmasının ardından Atış'ın cansız bedeni cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma ise çok yönlü sürüyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto