Motosikletli iki kişiye çarpıp, sosyal medyada paylaşmıştı şüpheliye ceza

05.10.2020 23:18

Hatay Valiliği, motosikletli iki kişiye arkadan çarptığı anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, sosyal medyada paylaşan sürücü Kahraman B.'ye cezai işlem uygulanması, ehliyetine el konulması ve aracın trafikten men edilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Motosikletli iki kişiye çarpıp, sosyal medyada paylaşmıştı şüpheliye ceza

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada: ' Şüpheliye, kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde araç sürmek, yakın takipte bulunmak, trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen diğer yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak maddelerinden olmak üzere idari para cezası uygulandığının ifade edilerek, şüphelinin sürücü belgesine de geçici olarak el konulduğu bildirildi.

Sürücü Kahrman B.'nin otomobili ile önünde seyreden motosiklete kasıtlı olarak çarptığının belirtildiği açıklamada, "Bu video görüntülerini sosyal medya ortamı aracılığıyla paylaşan otomobil sürücüsü, trafik şube ekiplerimizce tespit edilmiş olup, hakkında trafik güvenliğini tehlikeye attıkları gerekçesiyle gerekli adli tahkikata başlanılmış, Cumhuriyet Savcılığı kararıyla şahıs gözaltına alınmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca, trafik kurallarına uymayarak vatandaşların rahat ve huzurunu bozanlara kesinlikle müsaade edilmeyeceği de vurgulandı.

NE OLMUŞTU ?

Hatay'da arkadaşı ile girdiği iddia üzerine aracını yaşlı çiftin motosikletinin üzerine sürerek çarpan ve o anları sosyal medya hesabından "Beyler arkadaşla iddiaya girdik, 'vuramazsın' dedi" notuyla yayınlayan şahıs gözaltına alındı. Şahsa, 396 TL para cezası uygulandı.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto