Sokağa çıkma yasağının ilk saatlerinde polis göz açtırmadı

21.11.2020 21:36

Bugün saatler 20.00'ı gösterdiğinde tüm yurtta sokağa çıkma yasağı başladı. Polisler de tüm ilerde olduğu gibi Düzce’de de denetim gerçekleştirdi. Kurallara uymayanlara uyarılarda bulunuldu.

Sokağa çıkma yasağının ilk saatlerinde polis göz açtırmadı

Vaka sayılarının artmasının ardından koronavirüs ile mücadele kapsamında ülke genelinde yeni tedbirler hayata geçirildi.

Tedbirlerden biri olan sokağa çıkma kısıtlaması saatler 20.00’ı gösterdiğinde ülke genelinde başlatıldı. Düzce’de esnaflar kısıtlamadan 1 saat önce işyerlerini kapatırken, vatandaşlarda evlerine gitti.

KURALLARA UYMAYANLAR GÖRÜLDÜ

Kısıtlamanın başlaması ile birlikte Düzce İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aytaç Tefek ile birlikte ekipler sokakta denetim gerçekleştirdi. Denetimler esnasında saat kurallarına uymayanlar uyarılırken, iş yerlerini kapatarak evlere gidenlerin ise izin belgeleri kontrol edildi.

BELGESİ EKSİK OLANLAR EVLERİNE GÖNDERİLDİ

Sadece online veya telefon siparişi ile çalışan işletmelerde de denetim gerçekleştiren ekipler çalışanların ve iş yerlerin belgelerini kontrol etti. Yapılan denetimlerde belgesi eksik olan çalışanlar evlerine gönderilirken, uyarılarda da bulunuldu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto