Gülistan Şaylemez'in katili kardeşi Abdullah Şaylemez çıktı

16.02.2021 13:31

Diyarbakır'da dün akşam yol ortasında tabancayla vurularak öldürülen 37 yaşındaki Gülistan Şaylemez'in katilinin 28 yaşındaki kardeşi Abdullah Şaylemez olduğu ortaya çıktı. Yakalanarak emniyete götürülen Şaylemez'in ilk ifadesinde, ablasını 'namus meselesi' yüzünden öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Gülistan Şaylemez'in katili kardeşi Abdullah Şaylemez çıktı

Dün akşam Diyarbakır Adliyesi'nin karşındaki Lise 4'üncü Sokak'ta gerçekleşen olayda, kimliği belirsiz bir kişi kaldırımda yürüyen Gülistan Şaylemez'e 5 el ateş etti. Şaylemez, kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan da olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Gülistan Şaylemez'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis, olay yerini güvenlik şeridiyle kapatarak, delil araması yaptı.

Genç kadın kanlar içerisinde yere yığıldı

KATİLİ KARDEŞİ ÇIKTI

Olayın ardından bölgeye gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çevredeki görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu ve güvenlik kamerası görüntüleri incelenmeye alındı. Görüntülerde, siyah bereli ve kapüşonlu kişinin kaçtığı görüldü. Güzergahlardaki kameraları dakikalarca izleyen ekipler, şüphelinin, Gülistan’ın erkek kardeşi Abdullah Şaylemez olduğunu belirledi. Polis, Şaylemez'i yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan araştırma ve incelemeler sonucu Abdullah Şaylamez'in Bağlar ilçesinde saklandığını saptayan ekipler, adrese düzenledikleri operasyonla cinayetten 3 saat sonra olayda kullandığı silahla yakaladı.

Katili kardeşi çıktı

İFADESİ KAN DONDURDU

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Abdullah Şaylamez, polis merkezine getirilerek, sorguya alındı. Şaylemez’in, ilk ifadesinde, ablası Gülistan'ı 'namus meselesi' nedeniyle öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Emniyetteki sorgusu süren Şaylemez'in işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Gülistan'ı tabancayla öldüren katil kardeşin ifadesi kan dondurdu

BABASI VE AKRABASI HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNMUŞ

Öte yandan Gülistan'ın, 10 gün önce babası Abdülvehap Şaylemez ve akrabası A.S.'den şikayetçi olmak için Bağlar Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Aile İçi Şiddet Birimi'ne başvurduğu öğrenildi. Gülistan'ın 14 Şubat'ta ise Abdülvehap Şaylemez ve akrabası A.S. hakkında Sur Emniyet Müdürlüğü'nde şikayetiyle ilgili ek ifade verdiği belirlendi.

Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Türk turizmci Ömer Karaca Almanya'da en tepe göreve atandı

Türk turizmci Ömer Karaca Almanyada en..

Türk turizmci Ömer Karaca Almanya'da en tepe göreve atandı
Sıfır otomobil her şey sil baştan! Teslimatlar, aksesuar ve kaskoda değişiklik

Sıfır otomobil her şey sil baştan! Tes..

Sıfır otomobil her şey sil baştan! Teslimatlar, aksesuar ve kaskoda değişiklik
Antalya’da da giderek yayılıyor! Ölümcül değil ama yine de dikkat!

Antalya’da da giderek yayılıyor! Ölümc..

Antalya’da da giderek yayılıyor! Ölümcül değil ama yine de dikkat!
GSM operatörlerinin bir oyunu mu bu? Sizin de mi mobil internet kotanız erken bitiyor?

GSM operatörlerinin bir oyunu mu bu? S..

GSM operatörlerinin bir oyunu mu bu? Sizin de mi mobil internet kotanız erken bitiyor?
Accor ve Fenix Şirketler Grubu Swissôtel Antalya Kalkan'ı getirmek için ortaklığını duyurdu

Accor ve Fenix Şirketler Grubu Swissôt..

Accor ve Fenix Şirketler Grubu Swissôtel Antalya Kalkan'ı getirmek için ortaklığını duyurdu